Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η 16χρονη αθλήτρια του Taekwondo, Κέλλυ Κουτρουμπή, έχει πετύχει αρκετά, ονειρεύεται ακόμα περισσότερα. Τιμά τη Νέα Ιωνία αλλά και τη χώρα μας. Της ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για τις επιδόσεις της αλλά και για τους μελλοντικούς της στόχους.


"Ονομάζομαι Κέλλυ Κουτρουμπή, είμαι 16 ετών και έχω μεγαλώσει στη Νέα Ιωνία.
Η σχέση μου με το taekwondo ξεκίνησε στην ηλικία των 6 ετών και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Ο λόγος που ξεκίνησα αυτό το άθλημα ήταν γιατί εκείνη την εποχή γινόντουσαν πολλές ληστείες σε μικρά παιδιά.
Σκέφτηκα πως, θα ήταν μια καλή ιδέα για αυτοάμυνα.
Με τον καιρό άρχισε να μου αρέσει πάρα πολύ. Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά και σιγά-σιγά οι επιτυχίες ξεκίνησαν να έρχονται. Πάντα, βέβαια, με τη στήριξη της προπονήτριάς μου.
Το πρώτο μου μετάλλιο ήρθε σε ηλικία 10 ετών καθώς, τότε άρχισα να ασχολούμαι αποκλειστικά με τον πρωταθλητισμό.
Το πρώτο μου πανελλήνιο μετάλλιο ήρθε την ίδια χρονιά και μετά από αυτό άρχισα να αγαπάω ακόμα περισσότερο αυτό που έκανα.
Στην μετέπειτα αγωνιστική μου πορεία υπήρξαν αρκετές χαρές αλλά και λύπες, η σκέψη για να τα παρατήσω ήταν πάντα εκεί μετά από κάθε ήττα.
Όμως, η θέληση μου για επιτυχία ήταν μεγαλύτερη. Πείσμωνα και προχωρούσα παρακάτω.
Οι κυριότερες μου επιτυχίες μέχρι τώρα είναι τα 5 πανελλήνια μετάλλια εκ των οποίων τα 3 είναι χρυσά, 1 ασημένιο (φέτος) και 1 χάλκινο. Τα 2 χάλκινα μετάλλια στα διεθνή πρωταθλήματα G1 στο εξωτερικό και το χρυσό μετάλλιο φέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Φέτος, επιπρόσθετα, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών, νέων ανδρών στη Σουηδία. Αγωνίστηκα με τα γαλανόλευκα!



Προπονήσεις κάνω από Δευτέρα έως Σάββατο από 2 ώρες, συνολικά 12 ώρες την βδομάδα.
Την περίοδο προετοιμασίας μου, για αγώνες, προπονούμαι 12-14 φορές την βδομάδα και οι ώρες ξεπερνούν τις 18.
Το κλίμα στο σύλλογο μας είναι αρκετά οικείο μεταξύ των αθλητών αλλά και με την προπονήτρια μας κα Ζωή Κακαρέλη Zoi Kakareli, χάρη στην οποία η ομάδα μας στελεχώνει την εθνική ομάδα και κατακτά πανελλήνια μετάλλια κάθε χρόνο
Ο κυριότερός μου στόχος είναι, να πραγματοποιήσω όλα μου τα μεγάλα όνειρα όπως και να ακούσω τον εθνικό μας ύμνο στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Το μεγαλύτερο μου όνειρο ωστόσο παραμένει η συμμετοχή σε μια Ολυμπιάδα και η κατάκτηση κάποιου μεταλλίου!


Εάν μπορούσα να πω κάτι στα παιδιά που κάνουν σήμερα Taekwondo είναι να θέτουν στόχους πάνω από τις ικανότητες τους ή έστω πάνω από τις ικανότητες που πιστεύουν πως έχουν και ποτέ να μην σταματούν να ονειρεύονται γιατί αυτό θα τους πηγαίνει πάντοτε πιο μακριά!!
Όταν έχουν έναν στόχο, είτε στο άθλημα μας είτε γενικότερα στη ζωή τους, θα πρέπει να δουλεύουν με πάθος και αφοσίωση για αυτόν και να μην φοβούνται να αποτύχουν 1,2 ή 100 φορές γιατί, απλά. χρειάζεται να έρθουν τα χειρότερα για να δουλέψεις με περισσότερο ζήλο για τα καλύτερα.
Μην τα παρατήσετε ποτέ γιατί αν δουλεύετε σκληρά είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα δικαιωθείτε!"
@Κελλυ Κουτρουμπη



https://www.facebook.com/kalogrezaionia/posts/2530764840323045?__tn__=K-R

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά Ν.ιωνιας 1960..ο παππούς μου ο Κώστας βειραμτζλης https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2524755930904123&set=gm.412465012627776&type=3&av=1144170868982456&eav=AfZBT3tGBP2DjXRGvcLtuU5VFXOUu_qkUxDt7E-6ywnVUrgRDCY-h3vGGs95kievF85HWCV3t6nPlPTLwCRo8Ke1&theater&ifg=1
Ο δράκος της Καλογρέζας. Βασάνιζε, σκότωνε και βίαζε ανήλικα παιδιά. Έριχνε ψόφιες κότες πάνω στα πτώματα για να καλύπτει τις οσμές των πτωμάτων... Αριστερά:οι γονείς του 8χρονου θύματος και της 5χρονης. Συναντήθηκαν έξω από το σπήλαιο.  Δεξιά: ο πατέρας της 8χρονης μαζί με κατοίκους στις έρευνες για τα θύματα του δράκου στη σπηλιά.... H είσοδος του σπηλαίου, όπου ο δράστης βασάνιζε και εξόντωνε τα θύματα του... Οι αρχές βγάζουν το 5χρονο θύμα από τη σπηλιά και τοποθετούν σε μία κάσα... Ο Δ.Μ. στα χέρια της χωροφυλακής σώθηκε από το πλήθος που ήθελε να τον κάψει ζωντανό... 29 Ιανουαρίου 1936. Δύο πολίτες βρίσκονται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Έξω από το συνοικισμό της Καλογρέζας, σε μία βαθιά σπηλιά με διακλαδώσεις, βρίσκουν το πτώμα ενός μικρού αγοριού με σημάδια αποσύνθεσης. Ήταν δεμένο στα χέρια και στα πόδια με κομμάτια από κουρέλια και σύρματα. Τα μάτια του ήταν διεσταλμένα. Από το στόμα και τα αυτιά του έβγαιναν σκουλήκια. Στο σώμα που είχ...

Η ιστορία της γειτονιάς του κάρβουνου

Από το 1940 έως και το 1960, στις υπόγειες στοές των λιγνιτωρυχείων Καλογρέζας - Ν. Ηρακλείου γραφόταν μια διαφορετική ιστορία. Στη «γειτονιά του κάρβουνου» είναι αφιερωμένη μια έκδοση-ημερολόγιο του συλλόγου «Αλλος Τόπος Επικοινωνίας και Πολιτισμού». https://www.kathimerini.gr/1057998/gallery/epikairothta/ellada/h-istoria-ths-geitonias-toy-karvoynoy Ενα μικρό δρομάκι, η οδός Ανθρακωρύχων, και κάποια βιβλία θυμίζουν σήμερα την ύπαρξη της 20χρονης λειτουργίας των λιγνιτωρυχείων Καλογρέζας - Ν. Ηρακλείου, όμως από το 1940 έως και το 1960, στις υπόγειες στοές γραφόταν μια διαφορετική ιστορία. Δύο δεκαετίες εξόρυξης, εργασίας στα έγκατα της γης, εκεί όπου δεν τρύπωνε ούτε μικρή ακτίνα ηλίου, με λιγνιτωρύχους διπλωμένους στα δυο μέσα στις στοές με την καρβουνόσκονη και την ανελέητη θερμοκρασία, για έναν λιγνίτη εξαιρετικής ποιότητας, όπως καταγράφεται σε εκθέσεις μεταλλειολόγων. Στη γειτονιά του «Κάρβουνου», το σημερινό Νέο Ηράκλειο και τη Νέα Ιωνία, έφτανα...